2019. február 10., vasárnap

Tanácstalan - 11.Rész

         Egymás elött ültek, Kibum csendesen itta a kávéját, rá se nézve az Alfára aki komoly tekintettel bámult rá.

– Mondasz valamit, vagy bámulsz tovább?

– El kell költöznöd, már itt vagy négy hónapja és piszok jól megfizetlek, pontosan tudom mennyi pénzt félretettél, pont elég, hogy megélj egyedül.

– De Channie...

– Nem. Nincs apelláta. Adok egy hetet arra, hogy kiköltözz – állt fel komor és elhatározott mimikával, a konyhába akart menni ám a szöszi elé állt.

– Várj – tette tenyerét mellkasára. – E-eddig olyan jól megvoltunk így hárman.. takarítok, főzök méghizzá kiválóan, Baeknek pedig sokkal többet tudok segíteni, hasznos vagyok.

– Kibum...

– Komolyan csak így kiraknál? – pislogott lassan, ChanYeolnak nagyot kellett nyelnie. – Olyan igazságtalan vagy – simított pólója alá. – Mond csak.. mikor volt utoljára kapcsolatod? – Az Alfa nem válaszolt. – Gondolom rég – csatolta ki az övét benyúlva a nadrágjába, másik kezét a férfi arcára vezette és száját kezdte simogatni.. – Hidd el nekem, rosszul járnál ha megválnál tőlem – suttugta, ajkait a férfiéra nyomva. Chan első gondolata az volt, hogy most azonnal el kell löknie az Ómegát, de... nem tudott neki ellenállni.. egyszerűen lehetetlen volt. A kellemes illata teljesen megőrjítette, arról nem is beszélve, hogy tényleg régen feküdt össze bárkivel is, s nem az a fajta aki kiveri magának és minden királyságos, abból a korból már régesrég kinőtt.

x———x

A szöszi haját simogatta, kinek feje izzadt mellkasán pihent. Hát.. ez a férfi jó az ágyban.. Talán túl jó.

Kibum lassan felemelkedett. – Még mindig ki akarsz rakni? – húzta vigyorra az ajkát

– Bummie...

– Na... – enyelgett. – Ne dobj ki – pislogott rá könyörgően. – Megéri ha itt maradok – lehelte, lábát átvetve Yeol csipőjén elterülve rajta, csupasz fenekén egyből megérezte a férfi hatalmas kezét.

– Maradhatsz – bökte ki hezitálva.

– Te vagy a legjobb, Channie! – mocorgott boldogan, amivel persze rögtön merevedést okozott az Alfának, amit boldogan vett a kezébe, hogy lekezelje.

x

– Szerintem tovább léphetünk kicsit a komolyabb dolgokra – magyarázta Kibum, BaekHyun nagy szemekkel nézett rá.

– Ko-komolyabb?

– Az írás. Lehet tudsz beszélni, de ha valaki az orrod alá dug valamit akkor semmit nem értesz majd belőle – szedett elő egy nagyon vastag könyvet, amire a fiú már elfintorodott. Utálta ha egy könyv ilyen vastag, ezt már megtapasztalta, ám ennél vékonyabbat nem talált a boltban. – Nem lesz nehéz, te pedig okos vagy! – bíztatta.

– Inkább já-játszunk!

– Nem lehet, Baek. – Nos igen, ChanYeol vett egy xboxot egy csomó játékkal együtt, hogy lefoglalja magát míg ők tanulnak, ezek pedig nagyon megtetszett a fiúnak

– Akkor se ta-tanul..

– Az "tanulok", Hyunnie...

– Mindegy – forgatta meg a szemét, karba téve a kezét elfordulva,

– Ne makacskodj! – lett szigorú a hangja. – Tanulunk egy picit, utána játszunk, oké?

– Oké! – mosolygott édesen rögtön kinyitva a könyvet amiből francot se értett.

– Akkor kezdjük..

Talán két óráig ültek ott a kényelmetlen kanapén s úgy tűnt Baeket már nem igazán érdekelte az xbox, teljesen beleolvadt a hangulok felfedezésébe, pár szót már próbált leírni, de még a ceruzát is rosszul fogta, így elég bénácskák lettek, még is igazán büszke lehet magára, mert nagyon sokat fejlődött az elmúlt hónapokban.

x

ChanYeolnak mindig ott volt az agya szélében, hogy most aztán Kibumnak tényleg mennie kell, de az a szőkének hála sokkal nyugodtabbá, de uhm.. az a hülye Alfa feje vonzódott hozzá, mit tehetett volna?! Kibum egy kibebaszott Ómega, hozzátéve gyönyörű arccal és elképesztő testel, fene se tudna neki ellenállni. Egyre közelebb kerültek egymáshoz s a szőkén látszott mennyire oda van érte, sőt talán szerelem is tükröződött szemeiben ami megijesztette.. Tanácstalanná vált, így úgy döntött beszélnie kell valakivel.. az a valaki pedig SeHun..

– Na mond haver, sírd el nekem bánatod – emelte fel az étlapot. Kibum és BaekHyun otthon tanultak.. vagyis ha tanultak, azt is kinézte abból a kettőből, hogy az xboxon játszanak amit nem rég vett.

– Ah... Kibum..

– Eh, még mindig nem raktad ki? – ráncolta homlokát.

– Lehetetlen tőle megválni, rám van tapadva mint egy pióca.

– Hm.. nos még is csak egy Ómega, te pedig egy Alfa vagy, nem meglepő, hogy rádtapadt.. legalább megbasztad? – vigyorodott el.

– Ugh, SeHun..

– Szóval igen.

– Hát persze! Ki tudna ellenállni egy ilyen teremtésnek? Pontosan! Senki! – nyögött fel frusztráltan.. – Mi a francot kezdjek vele?

– Hm – hunyta le szemét egy pillanatra. – Figyelj.. szerintem megpróbálhatnád vele.. tudod a komolyabb dolgokat. Kibum nagyon szexi, és csak csak az arcodra kell nézni, látszik az ágyban is jó, tehát?

– De nem vagyok belé szerelmes, ez olyan mint ha kihasználnám.

– Nagy cucc Yeol – forgatta meg a szemét. – Akkor dugogasd tovább – vonta meg a vállát.

– Az is-

– Kihasználás? Miért lenne ha szétnyitja neked a lábát? Ne hisztizz, jól érzed vele magad, nem igaz?

– BaekHyunnel is jól érzem magam még se dugom meg.

– Pedig azt is megtehetnéd...

– Na jó, fúj, inkább együnk, nem jutok veled előbbre – puffogott.

x

ChanYeol nulla haladással esett haza, még mindig nem tudva mihez kezdjen a szöszivel.

"Megpróbálhatnád vele" ~ csengett agyában a mondat. Tényleg bele kéne ugrania egy kapcsolatba? Főleg Kibummal? Az az Ómega olyan kiszámíthatatlan.. Argh! Ez a tehetetlenség teljesen tönkreteszi! Már fájt a feje a sok gondolkodástól. Inkább csak.. hagyja a dolgokat ahogy, ha Kibum akarja, lefekszik vele, hisz miért ne, tényleg kibaszott jó az ágyban.. és ha valami komolyabbat is akar, nyitott lesz rá.

Belépett a házba s egyből meghallotta Baek nyüszítését és Kibum jóízű nevetését így ráncolt homlokkal sétált be nappalijába.

– Mi a jó rákot csináltok? – kérdezte.

– Csalt! – mutatott az ezüsthajú a szöszire mérgesen

– Dehogy csaltam, csak béna vagy – kuncogott.

– ChanYeol! – nézett kiskutya szemekkel a magas férfira.

– Igazán hagyhattad volna nyerni..

– Úgy mint te? Nem alacsonyodok le addig – mosolygott negédesen.

– Hmpf... csúsz arrébb, Pici, legyőzöm neked ezt az egoistát – csapkodta meg a Béta combját aki tette amit mondott átadva neki a kontrollert s az Alfa oldalához simult.

– Hah.. meglátjuk kit győzöl te le öregem..

– Lássuk mit is tudsz – indította el a meccset.

x

A meccs végén ChanYeol győzelem ittasan bokszolt a levegőbe, míg Kibum karbatett kezekkel fújta fel az arcát.

– Na? Most nem nagy a szád? – röhögte ki.

– Bunkó...

– Ahogy te is az vagy Baekkel. – A szöszi nem válaszolt, sértődötten fordított el a fejét

– Ribanc – szólalt meg hirtelen BaekHyun.

– Hogy mit mondtál? – hülledezett Kibum, míg Chan megpukkadt a nevetéstől. – YAH! Te pedig hagyd abba! – mutatott fenyegetően az Alfára.

– Hah, imádlak te, Kölyök – ölelte magához az apró testet.

– Euw.. – fintorodott el az Ómega. – Megyek csinálok ebédet.. – morogta rossz kedvűen és feltünő csípőrángással kisétált a konyhába. ChanYeol mosolyogva megrázta a fejét.

– Jól já-játszol..

– Tudom.. mi lenne ha én ebben tanítanálak meg, míg az a hárpia ebédet csinál?

– Hallottam ám! – kiabált Kibum nem tetsző hanggal.

– Csak csináld a kaját ribanckám!

– Megfoglak fojtani este!

– Sok sikert! – nevetett. – Szóval – nézett a fiúra aki határozottan bólintott.

x

Kibum puffogott. Még hogyan merészelte az a vakarcs ribancnak nevezni? Hálátlan Béta! És még bocsánatot se kért. Tudatlan vagy sem, mindenkinek tisztelnie kell őt, hiszen ő egy Ómega!

Mérgelődve csinálta az ebédet azon gondolkodva, hogy tesz valami erőset belőle, de csak lenyelte haragját és megterített. Evés közben csendben figyelte BaekHyunt és ChanYeolt ahogy MEGINT egymást etették, mert az a hülye Baek kikönyörögte magának.. Channak őt kéne etetnie romantikus pillantásokkal és nem azt a nyomorékot.

Kezdett belefáradni abba, hogy elő kell adnia mennyire szupcsi besztcsi barátocskák a fiúval, de fent kellett tartania a látszatot különben Chan két kézzel hajítaná ki.

Nem fogja feladni, az Alfa beléfog szeretni, megharaptatja magát és örökre a férfival marad, majd rábeszéli, hogy rakja ki BaekHyunt mert csak útban lenne.

Fejben elvigyorodott tervén, csak kis és nem feltűnő lépésekben kell csinálnia mindent.

Park ChanYeol.. te úgy is az enyém leszel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése